Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Nakupujte nemovitosti jako v e-shopu

flatzone.cz, 10. července 2024 (15:47)

Díky našemu revolučnímu systému již není nutné probírat koupi s prodejci a marnit čas na schůzkách. U nás sjednáte rezervační smlouvu online z pohodlí domova během pár minut.

Díky našemu revolučnímu systému již není nutné probírat koupi s prodejci a marnit čas na schůzkách. U nás sjednáte rezervační smlouvu online z pohodlí domova během pár minut.

Co takhle ušetřit čas a navíc ještě peníze? Celý proces rezervační smlouvy jsme u vybraných projektů kompletně zdigitalizovali, díky tomu nemusíte zbytečně trávit čas na schůzkách, máte 14 dní na odstoupení bez udání důvodů a navíc dostanete cashback, takže si nemovitost pořídíte levněji než u developera.

Ačkoliv online nákup nemovitostí už ve světě nějaký čas funguje, v Evropě se jedná o naprostý unikát a jsme první, kdo tuto možnost zavádí v Česku.

 

Podepsání rezervační smlouvy krok za krokem

1. krok: výběr nemovitosti - Nemovitosti, u kterých je možná online rezervace, jsou označeny štítkem E-REZERVACE.

1. krok: výběr nemovitosti

2. krok: výběr jednotky - V detailu produktu si vyberte konkrétní jednotku a můžete přejít rovnou k podpisu rezervační smlouvy.

2. krok: výběr jednotky

3. krok: vyplnění osobních údajů - V dalším kroku vyplníte základní osobní informace. Po stisknutí tlačítka Pokračovat vám na e-mail pošleme další instrukce.

3. krok: vyplnění osobních údajů

4. krok: elektronické ověření totožnosti - Na e-mail vám během pár sekund odešleme odkaz, přes který ověříme vaši totožnost.

4. krok: elektronické ověření totožnosti

5. krok: AML kontrola - Kontrola se provádí přes zabezpečený portál pro provádění AML kontroly ukládané zákonem proti legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování terorismu. Pro provedení kontroly je nezbytné provést vaši identifikaci a získat základní informace týkající se původu majetku. Informace nejsou sdíleny s neoprávněnými osobami.

5. krok: AML kontrola

6. krok: podpis a vyfocení průkazu totožnosti - Pro ověření vaší identity je potřeba váš podpis a průkaz totožnosti. Podpis můžete udělat jednoduše myší, na PC s dotykovým displejem nebo na displeji vašeho telefonu. Průkaz totožnosti je rovněž možné vyfotit telefonem.

6. krok: podpis a vyfocení průkazu totožnosti

7. krok: digitální podpis smlouvy: Po vyplnění všech náležitostí vám přijde e-mail s automaticky vygenerovanou rezervační smlouvou. Jedná se o trojstranný dokument s vámi, developerem a Flat Zone.

7. krok: digitální podpis smlouvy

8. krok: platba rezervačního poplatku - Dále máte 48 hodin na zaplacení rezervačního poplatku. Pokud platba nebude provedena v této lhůtě, smlouva se zruší a budete o tom informováni e-mailem.

9. krok: cashback a pokračování s developerem - Pokud smlouvu do 14 dní nezrušíte, pošleme vám cashback a spojíme vás s developerem. Budete mít možnost dojednat podrobnosti k uzavření navazujících smluv.

 

Hlavní benefity online rezervace

  • 14 dní na odstoupení: Protože se jedná o nákup online, ze zákona máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů na pár kliknutí. U fyzické rezervační smlouvy se jinak ode dne uzavření musíte řídit dle smluvních podmínek.
  • Rezervačka do 60 min: Místo schůzek, telefonátů a čekání na prodejce si uzavřete smlouvu kompletně online, v jakýkoliv čas a bez nutnosti s kýmkoliv mluvit. A zvládnete to za stejný čas jako jeden díl vašeho oblíbeného seriálu.
  • Proklientská smlouva: Rezervační smlouva je krátká, jednoduše pochopitelná a vyváženě nastavená. Smlouva je navíc pro vás shrnuta v laickém znění, abyste pro přečtení nepotřebovali právníka.
  • Bleskové sjednání hypotéky: Většina komerčních bank využívá naše digitální valuační systémy, sjednání hypotéky se proto na ničem nezasekne. Naše sesterská firma Dataligence vám sjedná praktické podmínky a co nejlepší úrokovou sazbu.
  • 100% transparentnost: Spolupracujeme jen s developery, které si pracně ověřujeme, abyste vy nemuseli. Všechna data vyčtete přímo z webu, ke každé jednotce si navíc i zjistíte i další náklady spojené s nemovitostí.
 

O Flat Zone

Flat Zone je česká platforma zaměřená na nemovitosti, která shromažďuje nabídky bydlení od různých developerů a pečlivě vybírá ty nejkvalitnější pro své uživatele. Poskytuje přehledné informace na jednom místě, což vám umožňuje snadno sledovat aktuální nabídky nemovitostí ve vašem okolí a monitorovat vývoj cen.

Nakupujte nemovitosti jako v e-shopu

Projekty s online rezervací

Populární lokality

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!