Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Hledáte tu nejlepší realitní kancelář? Nemovitosti můžete nakupovat i on-line

Hledáte tu nejlepší realitní kancelář? Nemovitosti můžete nakupovat i on-line

flatzone.cz, 10. července 2024 (14:43)

S Flat Zone máte přehled nad všemi novostavbami po celé České republice. U vybraných projektů můžete pořídit byt zcela online.

Hledáte tu nejlepší realitní kancelář? Nemovitosti můžete nakupovat i online

Vybrat tu správnou realitní kancelář může být náročný úkol, zejména pokud se chystáte koupit nebo prodat nemovitost v oblasti s vysokou konkurencí, jako je Praha . Mnoho lidí se obrací na realitní kanceláře pro jejich odborné znalosti a zkušenosti, které mohou celý proces zjednodušit. Nicméně, s rozvojem technologií a dostupností online platforem, jako je Flat Zone , se způsob nakupování a prodeje nemovitostí výrazně mění.

 

Jak vybrat nejlepší realitní kancelář?

Při výběru realitní kanceláře je důležité zvážit několik klíčových faktorů:

  1. Reference a hodnocení: Zkontrolujte online recenze a hodnocení předchozích klientů. Důvěryhodné kanceláře mají obvykle mnoho recenzí, které jsou veskrze pozitivní.
  2. Zkušenosti a specializace: Realitní kanceláře, které mají dlouholetou praxi a specializují se na konkrétní typy nemovitostí (např. byty) nebo oblasti (např. Praha a okolí), mohou nabídnout lepší služby.
  3. Nabídka služeb: Některé kanceláře nabízejí kompletní servis od odhadu ceny nemovitosti, přes marketing a prohlídky, až po právní služby a administrativu. Ověřte si, co všechno je zahrnuto v jejich nabídce.
  4. Transparentnost a komunikace: Dobrý realitní makléř by měl být transparentní ohledně nákladů, procesů a vždy ochotný odpovědět na vaše dotazy.
 

Nakupování nemovitostí online

S moderními technologiemi se možnosti prodeje a nákupu nemovitostí výrazně rozšiřují. Flat Zone je první platforma v České republice, která umožňuje nakupování nemovitostí online, a to bez nutnosti zapojení tradiční realitní kanceláře. Jak to funguje?

Na Flat Zone můžete snadno filtrovat nabídky podle různých kritérií, jako je lokalita, cena, typ nemovitosti, počet pokojů, výměra apod. Nemovitosti s možností online rezervace jsou označeny štítkem. Celý proces e-rezervace je jednoduchý a zabere vám jen pár minut. Více se dozvíte v našem článku Nakupujte nemovitosti jako v e-shopu.

 

Výhody nákupu nemovitostí online

  • Výhodně - Díky digitalizaci celého procesu jsme schopni fungovat za nižší náklady než standardní realitní kanceláře. Abyste z toho benefitovali i vy, část naší provize vám 14 dní po uzavření rezervační smlouvy pošleme zpátky na účet.
  • Bezpečně - Protože se jedná o nákup online, ze zákona máte právo na odstoupení od smlouvy do 14 dnů na pár kliknutí. U fyzické rezervační smlouvy se jinak ode dne uzavření musíte řídit dle smluvních podmínek. Rezervační smlouva je navíc krátká, jednoduše pochopitelná a vyváženě nastavená. Právníka potřebovat nebudete, jelikož je celá smlouva shrnutá v laickém znění.
  • Rychle - Místo schůzek, telefonátů a čekání na prodejce si uzavřete smlouvu kompletně online, v jakýkoliv čas a bez nutnosti s kýmkoliv mluvit. A zvládnete to za stejný čas jako jeden díl vašeho oblíbeného seriálu. Navíc nabízíme bleskové sjednání hypotéky. Většina komerčních bank totiž využívá naše digitální valuační systémy, sjednání hypotéky se proto na ničem nezasekne. Naše sesterská firma vám sjedná praktické podmínky a co nejlepší úrokovou sazbu.
  • Transparentně - Spolupracujeme jen s developery, které si pracně ověřujeme, abyste vy nemuseli. Všechna data vyčtete přímo z webu, ke každé jednotce si navíc i zjistíte i další náklady spojené s nemovitostí.
 

O Flat Zone

Flat Zone je česká platforma pro realitní inzerci, která sbírá nabídky bydlení od různých developerů a pečlivě vybírá ty nejkvalitnější pro vás. Na jednom místě poskytuje přehledné informace, které vám umožní snadno sledovat aktuální nabídky nemovitostí ve vašem okolí a monitorovat vývoj cen. Prozkoumejte populární lokality a zobrazte si prodej bytů v Plzni , v Šumperku či Přerově .

Více informací zjistíte v našem článku Nakupujte nemovitosti jako v e-shopu.

Díky našemu revolučnímu systému již není nutné probírat koupi s prodejci a marnit čas na schůzkách. U nás sjednáte rezervační smlouvu online z pohodlí domova během pár minut.

Projekty s online rezervací

Populární lokality

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!