Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Nahlížení do listu vlastnictví - jak na to?

Nahlížení do listu vlastnictví - jak na to?

flatzone.cz, 5. června 2024 (14:12)

Zorientujte se snadno a rychle při nahlížení do listu vlastnictví (LV). Poradíme, jak v něm číst, kolik vás to bude stát a kde jej stáhnete online.

Zorientujte se snadno a rychle při nahlížení do listu vlastnictví (LV). Poradíme, jak v něm číst, kolik vás to bude stát a kde jej stáhnete online. Flat Zone, váš realitní vyhledávač.

Nahlížení do listu vlastnictví - jak na to?

List vlastnictví je základní dokument v katastru nemovitostí, který eviduje informace o vlastnických a jiných právech k nemovitostem. Tento dokument je klíčový pro každého vlastníka nemovitosti, právníky, realitní makléře i zájemce o koupi nebo prodej nemovitosti.

Pro získání základních informací využijte bezplatný online portál Nahlížení do katastru nemovitostí. Zjistíte zde např. číslo listu vlastnictví, parcelní číslo či vlastnické právo s trvalým pobytem vlastníka.

Kompletní list vlastnictví lze získat na vícero místech. K dispozici je třeba na kterémkoliv katastrálním úřadě či na všech CzechPointech. Pro vyžádání listu vlastnictví je nezbytné znát informace o katastrálním území a číslo listu vlastnictví. Poplatek za vydání první strany výpisu je maximálně 100 Kč. Za každou další stranu výpisu se platí poplatek, který může dosáhnout nanejvýše 50 Kč.

Za poplatek lze kompletní list vlastnictví získat i online prostřednictvím Českého úřadu zeměměřického a katastrálního. Zde stojí jedna strana PDF 50 Kč.

Vydavatel listu vlastnictví ručí pouze za to, že údaje na dokumentu jsou zaručeně aktuální pouze v čas vydání. Z tohoto důvodu je dokument opatřen přesným datem a časem vydání.

 

O Flat Zone

Flat Zone je česká platforma zaměřená na realitní inzerce, která sbírá nabídky bydlení od různých developerů a pečlivě vybírá ty nejlepší pro vás. Na jednom místě poskytuje přehledné informace, které vám umožní snadno sledovat aktuální nabídky nemovitostí ve vašem okolí a také sledovat vývoj cen. Objevujte populární lokality jako jsou Pardubice, Opava či Plzeň.

Zajímá vás, jak rychle prodat byt bez realitky, s hypotékou nebo družstevní byt? Přečtěte si náš článek. 

Poradíme, jak nejlépe a rychle prodat byt bez realitky, byt s hypotékou, nebo družstevní byt. Kompletní průvodce prodejem bytu.

Projekty s online rezervací

Populární lokality

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!