Realitní vyhledávač, který tu ještě není...

Jedinečný realitní server, který vyhledává v nabídkách novostaveb. Vyhledáváme v největším počtu nabídek nových bytů a domů v celé ČR.

Na trhu se vyskytuje mnoho inzertních realitních portálů. V poslední době se také objevily pokusy vytvořit pokročilejší agregátory, které v sobě zahrnují nabídky všech zmíněných realitních portálů na jednom místě. Zatím žádný však neposkytoval ucelenou nabídku všech nemovitostí na trhu.

Flat Zone Nechce zůstat pouze u vyhledávání, ale poskytuje širokou škálu služeb spojených s bydlením.

Přehled aktivních nástrojů naleznete v aplikačním menu uprostřed spodního menu. Již nyní můžete využít služeb Realitních novinek, datového blogu nebo pokročilých realitních analýz.

Užitím nástroje Flat Zone vyhledávání potvrzujete, že jste se seznámili a souhlasíte s Podmínkami užití, jinak nejste oprávněni nástroj vyhledávání užívat.

Vyhledávač
novostaveb

Studio

Odhad
ceny

Online
rezervace

Blog

Datová
platforma

Cenová mapa bytů Praha

flatzone.cz, 15. května 2024 (12:55)

Získejte kompletní přehled o cenách bytů v Praze a okolí. Dáme vám kompletní přehled o městských částech i ulicích.

Získejte kompletní přehled o cenách bytů v Praze a okolí. Dáme vám kompletní přehled o městských částech i ulicích. Jedině na Flat Zone, vašem realitním vyhledávači.

Cenová mapa Praha (ceny bytů)

Pokud sháníte byt ke koupi či pronájmu, jedná se o důležité rozhodnutí, na kterém nechce nikdo prodělat. Díky cenové mapě se dozvíte jaká je odpovídající cena za nákup či pronájem nemovitosti v dané lokalitě v závislosti na současné realitní situaci.

Cenová mapa od HYPOX funguje na základě dat ze skutečných již proběhlých prodejů nemovitostí. Na pár kliků si můžete porovnat cenu vašeho vysněného bytu s nezávislými daty o nemovitostech v dané lokalitě.

Najděte si perfektní sousedství díky cenové mapě od HYPOX

Co všechno cenová mapa obsahuje?

Cenová mapa zobrazuje průměrné ceny na vámi zadané adrese: 

  • Průměrnou cenu za dům, panelák či novostavbu
  • Průměrnou cenu za metr čtvereční
  • Průměrnou cenu za 1kk, 2kk apod.
 

Je zdarma nebo jsou nějaké funkce placené?

Základní data v cenové mapě jsou zdarma, ovšem pro zobrazení prémiového obsahu je potřeba verze PRO či verze INVEST. V těchto plánech se dozvíte následující cenné informace navíc:

  • Vývoj cen za poslední 1 rok až 5 let
  • Ceny za pronájem
  • Podíly dispozic bytů (kolik je v okolí 1kk, 2kk apod.)
  • Rychlost trhu (jak rychle se prodává, a jaký je vývoj rychlosti prodeje)
  • Náladu na trhu (o kolik procent jsou finální kupní ceny nižší než ceny nabídkové)
  • Hlídač výnosů

Získejte kompletní přehled o cenách bytů v Praze a okolí. Dáme vám kompletní přehled o městských částech i ulicích. Jedině na Flat Zone, vašem realitním vyhledávači.

Jak používat cenovou mapu

Díky cenové mapě bytů můžete na pár kliknutí získat exkluzivní data o realitním trhu v místě, které vás zrovna zajímá. Jednoduše si můžete zobrazit cenu bytů v různých lokalitách kdekoliv po celém Česku, včetně množství bytů v nabídce. Vše přehledně na mapě či v tabulkách.

Cenová mapa není perfektní nástroj pouze pokud kupujete nemovitost, ale také pokud svoji nemovitost chcete pronajímat. Díky datům o ostatních nemovitostech v okolí můžete nastavit nájem tak, abyste neprodělali, ale zároveň abyste nečekali věčnost na zájemce kvůli nadhodnocení ceny nájmu. 

Nejlevnější novostavby v České republice na Flat Zone

O Flat Zone

Hledáte nový byt nebo dům na prodej či pronájem ve vašem okolí? Využijte chytrý realitní vyhledávač Flat Zone, který denně aktualizuje veškeré dostupné nabídky. Díky tomu je hledání nového bydlení snadné jako nikdy předtím. Prozkoumejte širokou škálu moderních bytů v Opavě, Plzni či ve Zlíně.

Chcete si pojistit, že vám nikdo nevyfoukne vaši vysněnou nemovitost? Podepište rezervační smlouvu ke koupi nemovitosti, a jste jen krůček od vlastnění. 

Chcete si pojistit, že vám nikdo nevyfoukne vaši vysněnou nemovitost? Podepište rezervační smlouvu, a jste jen krůček od vlastnění.

Projekty s online rezervací

Populární lokality

Projektové tipy

Vyplňte správně emailovou adresu!